ZAGREB | 12.10.2023.

Odvojite vrijeme za sebe i saznajte u kojem se smjeru ovaj svijet kreće.

Game changer 2.0 konferencija je mjesto gdje ćete 12.10.2023 ( Z centar / Zagreb ) upoznati zanimljive ljude u jedinstvenoj prilici za povezivanje, otkrivanje novih područja na koja možete proširiti svoje poslovanje, unaprijediti svoje vještine, i pronaći inspiraciju.

Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno.

Game changer je prva gejming i WEB3 konferencija koja promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za digitalnu transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, e-trgovina, kibernetička sigurnost i marketing.

Okupljamo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studente i pojedince koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije.

Cjelodnevni program odvija se u 5+1 Cinestar dvorani , expo i Future bar zoni, gdje se ove godine očekuje više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima. Sve u jednom danu.

Koliko je sam program intenzivan, najbolje govori kratki pregled tema koje će biti u fokusu:

DVORANA 4
LOVE STORY / WEB3, AI & GAMING
X COCA-COLA

Počevši od teme VR i AR interakcije u gaming okruženju, preko spremnosti industrije za cross platform pristup, krećemo se prema WEB3 vrućim temama. Od Kripto is dead - Živio crypto! kakva je budućnost i zašto još uvijek vjerujemo u oporavak, Blockchain i modele za play to earn, do rodne ravnopravnosti u WEB3 i gejming svijetu. Kao spotlight dvorane - najavljujemo temu godine AI ili black mirror - jesmo li sigurni i koliko dugo?

DVORANA 6
FAST TRAIN - GAMING & GAMIFICATION

Počevši od teme primjenjivosti principa gamifikacije u ekologiji, ljudskim resursima i aplikacijama, preko novih trendova u digitalnom dizajnu i animaciji (s fokusom na AI hype), dolazimo do rasta esporta i novog natjecanja s klasičnim sportovima, te budućnost reklamne industrije.

DVORANA 5
GOOD GAME OF ECOMMERCE
x ADDIKO BANK

Otkrivamo nove mogućnosti koje AR, VR i AI tehnologije donose e-trgovini, bavimo se time kakvu ulogu gejming i WEB3 mogu imati u razvoju e-trgovine, je li priča o metaverzumu završena, AI personalizacijom e-trgovine sa stajališta pametnog stanovanja, ulogu tehnologije u fitnessu i zdravim navikama uz primjenu principa gamifikacije. Na samom kraju, dajemo odgovore na pitanje zašto veliki brendovi masovno ulaze u NFT, stvarajući modne piksele

DVORANA 2
BSAFE-CYBERSECURITY, SAFE CLOUD & CYBERBULLYING

Goruću temu online zlostavljanja i opasnosti nadopunjujemo inicijativom amber alert, i novim mogućnostima koje nam AI donosi u borbi protiv zlostavljača. Prelazimo na teme kibernetičke sigurnosti optimizacijom nadzornih alata/i platformskih rješenja, novom ulogom umjetne inteligencije u kibernetskoj zaštiti, i na učinke GDPR-a pet godina nakon njegovog uvođenja.

DVORANA 3
STARTUP / INDIE - PITCH STAGE

Predstavljamo 6 startup progresivnih tech tvrtki. Osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju njihove inovativne projekte. Najbolji može biti samo jedan. Tko je budući jednorog?

DVORANA IZNENAĐENJA

Iznenađenje nije iznenađenje ako sada saznamo.

WE HAVE AFTER P.X PPD

Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode naših partnera, te uz autentičnu atmosferu Game changer after party „minglanja“ i originalne glazbene izvedbe, uživati u dobroj zabavi stvarajući nove veze i kontakte.

U samo 8 sati, koliko ćete izdvojiti, dobit ćete primjenjivo, novo, korisno i zabavu.

Zgrabi svoju ulaznicu odmah