Prva velika gaming / web3 & metaverse konferencija u Hrvatskoj Zagreb 01.12.2022.

Regionalni lideri podijelit će najvažnije globalne trendove. Razgovarat ćemo o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming nakon smanjenja obima projekta u tvrtki Meta, kakvi su NFT trendovi, kakvo izgleda gaming budućnost, i još mnogo toga u panelima i prezentacijama u 5 dvorana.

Naši gosti predavači dolaze iz najuglednijih tvrtki, Infobip i Rimac podijelit će s nama priču o tome kako izgraditi tvrtku od nule do milijarde, regionalna gaming dev tvrtka Nanobit objasnit će nam otkud svi prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, predstavit će Damir Martin i Zlatko Mateša.

AI superzvijezda Hejdi Čenan predstavit će najnovija dostignuća umjetne inteligencije, Nika Dvoravić iz berlinske tvrtke za razvoj igara Daedalic Entertainment podijelit će trendove u kreiranju likova i svoje iskustvo rada na igri Lord of the rings, a Andrej Knez, vodeći analitičar u Bloomberg Adria, ekskluzivno će predstaviti najnovije globalne trendove u gaming i WEB3 industriji.

Do sada smo predstavili samo 60 panelista i gostiju predavača.

Game changer prva je gaming konferencija u regiji. Iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda

Prva konferencija ne bi bila moguća bez naših partnera, kojima ovim putem posebno zahvaljujemo! Među njima su naš naslovni partner Joomboos, naši partneri dvorana Podravka i HG spot, panel partneri Entrio, Master chard, Rit, Eskimi, 24 sata, HZZ i Dream tale. I ono najveselije Cafe break partner Delonghi i Future bar partner Miva.

Kao i naši medijski partnerima Netokracija, Top radio, Lider, Bug, Frka + i Division.