Predavač

Tin Huzek Kitan

Senior Digital Performance Specialist

S više od 11 godina iskustva u digitalnom marketingu, kreiranju contenta, performance marketingu i razvoju projekata, Tin polako gazi u svijet veterana digitalnog svijeta. Oduvijek je bio kreativan um s dubokom ljubavi prema brojevima i rezultatima, te se profesionalno razvijao u oba smjera. S takvim backgroundom, razvio se u naprednog mislioca u poslovanju koji rano prepoznaje trendove i obrasce kako bi pomogao drugima razumjeti kako te promjene utječu na tržišta i ponašanje potrošača. Međutim, ako u digitalnom svijetu gazi u veteranske vode, onda je u gamingu već debelo u njima. Kako privatno tako i poslovno. Gamer koji od 1997. godine uživa u gaming svijetu te konstantno pokušava pronaći načine kako nešto učiniti boljim.

 Posljednje tri godine aktivno sudjeluje u cijelom blockchain i web3 ekosustavu, te je privatno involviran u neke od najvećih NFT i Metaverse projekata. Svakako treba i napomenuti da je kroz taj period ostvario brojna poznanstva u ovom svijetu i pomogao brojnim projektima osigurati svoju poziciju na tržištu. 

 Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom zaručnicom, uglavnom putujući i istražujući nove zemlje, ali i pogledati dobar film ili uzbudljivu utrku Formule 1.

AllSessions

Dvorana 6: Level up – E.Commerce – nova ekonomska snaga gaming industrije u susret metaverse promjenama
01/12/2022
HGSPOT Dvorana 2: Tech & premiere room
01/12/2022
Dvorana 4: Gaming & Web3 – next big thing
01/12/2022
Dvorana 3: Cyber security & Cyberbullying – kako zaustaviti digitalno nasilje i unaprijediti sigurnost
01/12/2022
Dvorana 5: Global train – gaming & metaverse
01/12/2022
10:00

Blockchain gaming - kako blockchain mijenja gaming industriju?

1 December
Time:  10:00 - 10:50
Location: 

Play to earn gaming - koja je uloga blockchain tehnologije ?
NFT i blokchain games - koje nam nove mogućnosti otvara i koji su glavni trendovi za 2023?
Asset Exchange gaming market - main trends 2023.