You are currently viewing Najbolja na tržištu: Game Changer aftermovie snimljen je HONOR Magic6 Pro kamerom s AI Motion Sensing tehnologijom

Najbolja na tržištu: Game Changer aftermovie snimljen je HONOR Magic6 Pro kamerom s AI Motion Sensing tehnologijom

  • Post author:
  • Reading time:6 mins read

Kad birate najbolje za sebe, birate HONOR!

Iako je dodjela nagrada Game Changer 2.0 održana prije gotovo mjesec dana u zagrebačkom hotelu Zonar, na nezaboravnu večer slavlja postignuća izuzetnih pojedinaca i organizacija podsjetio nas je aftermovie powered by HONOR.

GAME CHANGER AWARDS 2.0, 2024.

Naime, dok su se na sceni izmjenjivali svi naši dobitnici nagrada sa svojim inspirativnim pričama o uspjehu, jedan tihi heroj iza kulisa hvatao je svaki trenutak, svaki osmijeh i svaki pokret s nevjerojatnom preciznošću – Honor Magic6 Pro telefon. No, kako bi izgledala ova tehnološka večer da su uloge bile zamijenjene?

Da se na pozornicu tada popeo Honor Magic6 Pro pametni telefon, bila bi to najbrža priča o uspjehu koju bismo čuli te noći.

“Hvala HONOR-u što me stvorio i što su korisnici diljem svijeta u kratkom roku prepoznali sve moje nevjerojatne prednosti. Nije bilo teško, jer sam svojim dolaskom na tržište odmah pomaknuo granice mobilne tehnologije, posebno s trenutno najboljim kamerama na svijetu, bez lažne skromnosti. Hvala i Game Changeru što me prepoznao kao pouzdanog partnera te nagradio moje osobine. Želite doznati nešto više o meni? Pa, može! Krenimo redom.” – Honor Magic6 Pro

Koristim AI Motion Sensing tehnologiju

Izabran sam za dokumentiranje svečane dodjele Game Changer nagrada iz više razloga, no moja revolucionarna kamera je glavni.

Naime, vrlo aktivno koristim umjetnu inteligenciju (AI) za pružanje najinteligentnijeg iskustva sportske fotografije – s poboljšanom brzinom snimanja i jasnijim snimkama. U mene je ugrađena 180 MP periskopska telefoto kamera, najbolja u klasi. Integrirajući Falcon tehnologiju kamere i HONOR AI Motion Sensing Capture preko svih objektiva, savršeno sam prilagođen za snimanje zapanjujućih trenutaka. AI Motion Sensing Capture nadmašuje generaciju mojih prethodnika jer pokriva širi raspon sportova, ne samo hodanje i trčanje. Zapravo, mogu reći da sam kao stvoren za snimanje uzbudljivih trenutaka na raznim sportskim događajima. Kamera automatski detektira izraze lica poput osmijeha i pokrete tijela poput skakanja, omogućujući korisnicima da uhvate nezaboravne trenutke i akcijske snimke s neusporedivom preciznošću.

HONOR Magic6 Pro | Discover The Magic

Osim toga, ova kamera uspijeva uhvatiti najsitnije detalje koji su nevidljivi čak i golom oku, pa fotografije koje isporučujem podsjećaju na najsretnije i najuzbudljivije životne trenutke na trenutno najspektakularniji način na tržištu.

Zapravo imam tri stražnje kamere, a osim impresivne 180 MP periskopske telefoto kamere, tu su i 50 MP glavna i 50 MP širokokutna kamera. Glavna kamera ima automatski varijabilni otvor blende, što joj omogućava uhvatiti više detalja u situacijama slabijeg osvjetljenja. Sve tri kamere mogu raditi zajedno, ako to želite, ali i svaka zasebno kako biste dobili najbolju moguću fotografiju u svim uvjetima.

Brži sam i fluidniji

U mene je ugrađen Snapdragon 8 Gen 3 procesor zbog kojeg sam jako brz i fluidan. Dodatno, jedan čip u meni poboljšava komunikacijsko iskustvo, dok drugi, onaj za energiju, omogućuje preciznije upravljanje potrošnjom baterije. A kad smo kod baterije…

Imam vrlo snažnu bateriju

Iako sam elegantan i glamurozan izvana, meni je bitnije ono što je unutra, a to je vrlo izdržljiva 5600 mAh baterija u svim vremenskim uvjetima. Svi koji me nabave, imaju mogućnost klasičnog 80 W HONOR SuperCharge žičnog punjenja ili 66 W bežičnog HONOR SuperCharge punjenja, te uz mene ne moraju brinuti o razini svoje baterije.

I za kraj: dobro me čuvajte jer sam zaista poseban, no ako se ipak dogodi nezgoda, ne brinite – tu je NanoCrystal zaštita koja pruža 10x veću otpornost na padove u odnosu na obično staklo zaslona.

Uživajte u najboljim trenucima večeri i osjetite čaroliju Game Changer Awards 2.0 kroz objektiv Honor Magic6 Pro telefona, koji nije bio samo alat za snimanje, već i pripovjedač ove čarobne tehnološke večeri. Gledajući ove snimke, osjećamo se kao da smo ponovno tamo. A vi?

Sve detalje o ovom pametnom telefonu saznajte na linku.