Što je GROW?

GROW! program mjesto je povratka sebi kroz rad na osobnim potencijalima – mentalnim, emotivnim i fizičkim – kroz personalizirani team building sadržaj stvaran u suradnji sa stručnjacima na temu osobnog i poslovnog rasta, dugovječnosti te kreativnosti. 

Namijenjen je tvrtkama koje znaju da je well-being zaposlenika danas temelj svake održive kompanije te da svaki tech life na drugoj strani vage mora imate quality real life i alate za “trčanje na duge staze”.


Posebnost ovog programa je podjednaki naglasak na rad s pojedincem te na coaching grupe
kroz niz predavanja, treninga, coachinga i relaksacijskih trening za duh i tijelo.

Zašto Tech detox & retreat?

Konstantno smo izloženi vanjskim impulsima koji pokreću naše iritacije, stvaraju tjelesnu i emotivnu reakciju i naposljetku upravljaju našim razmišljanjima i djelovanjem, jer pokreću aktivnosti u tijelu koje nas štite od vanjskih impulsa – sve to nazivamo stresom. 

Ako je riječ o akutnom stresu, naše tijelo brzo se vraća u ravnotežu, ali ako je riječ o kroničnom stresu – najčešće jer pojedinac nema ili ne zna koristiti “alate” koji ga vraćaju u stanje mira – dolazi do velikih posljedica na psihu i tijelu, a kod mnogih i do burnouta. 

Takve situacije mijenjaju “vizure” privatnih života pojedinaca kojem se takva situacija događa, ali i tvrtke koja ostaje bez svojih najvrednijih zaposlenika. Danas znamo što nemamo – nemamo mnogo vremena, ali imamo priliku da se na ovakvim programima “resetiramo” i krenemo dalje na zdravijim temeljima. To je vrijeme u kojem bismo na miru dali ono najbolje od sebe kako bismo na najučinkovitiji i najkreativniji način shvatili dokle smo stigli, što trebamo učiniti i na koji način – najbolje ići dalje.

NOVA PARADIGMA KOMPANIJA

"Pojedinac - Tim - Cilj"

Kvalitetno nošenje s promjenama u poslovnom i privatnom životu ono je što pojedinca čini otpornijim i spremnijim za svakodnevne izazove – samostalno i u timu. A osobni rast i osnaživanje uvijek kreće iznutra – iz prepoznavanja i aktiviranja potencijala pojedinca. 

Kako to postići? Promjenom fokusa. 

Tradicionalni obrazac pristupa team building programima ili poslovnim edukacijama bazira se na postavci – cilj je prvi, nakon toga tim pa onda pojedinac. Promjena paradigme pristupa zaposleniku, posebice u vrijeme sve većih izazova koji sve većom brzinom prodiru na tržišta i u tvrtke, ključna je. 

GROW! projekt u svojem temelju prvo se obraća pojedincu i njegovom osnaživanju jer tek osnažen, zdrav i fokusiran pojedinac može postati kvalitetan dio tima na duge staze te važna i stabilna karika u ostvarivanju ciljeva kompanije.

GROW! temelji

Personal & Team Growth – Longevity - Creativity

ZA KOGA JE GROW!

Vodeće globalne kompanije u svojim godišnjim planovima i sadržajima za zaposlenike u fokusu imaju i well-being, shvaćajući kako je zdrav i mentalno otporan pojedinac ključna karika kvalitetno funkcionirajućeg time. Na temelju velikog iskustva članova GROW! tima na well-being području, veliki pool suradnika koji su najbolji u svojim područjima te uvid u dinamiku života i rada suvremenog čovjeka – program koji smo razvili snažna je karika tvrtki i potencijal za velike promjene. 

S GROW! programom, u suradnji sa stručnjacima na temu osobnog i timskog rasta, dugovječnosti i kreativnosti,otvaramo vrata kvalitetnijem funkcioniranju tima i kompanije na duže staze. Ono što tvrtke često ne uspijevaju ostvariti, čak i kada imaju želju, potrebu i budžet, je za svoje zaposlenike osigurati kvalitetan well-being sadržaj. U moru sadržaja, važno je osigurati najbolji. 

GROW! tim uključuje desetak vrhunskih stručnjaka – doktora, znanstvenika, life & business coacheva, stručnjaka za dugovječnost, tijelo i zdravlje te kreativaca koji su “ušli” u srž kvalitetnog nošenja s izazovima i korištenja vlastitih resursa. 

GDJE I KAKO?

GROW! retreat programi održavaju se kroz tri modula kao vikendi intenzivnog opuštanja i rada na samooporavku, te novim vezama s timom u hotelima 4 i 5 zvjezdica u Hrvatskoj i regiji te kao jednodnevne radionice u tvrtkama ili posebno odabranim prostorima. 

Svi GROW! programi personalizirani su i osmišljeni sukladno s potrebama tvrtke.

Smjer je jasan

"LET'S GROW!"