You are currently viewing Još jedno veliko ime u Crnoj Gori: Ne propustite masterclass koautora bestselera o psihološkoj manipulaciji

Još jedno veliko ime u Crnoj Gori: Ne propustite masterclass koautora bestselera o psihološkoj manipulaciji

  • Post author:
  • Reading time:4 mins read

Za nekoliko dana, u crnogorskom Tivatu vas od 4.-6. srpnja očekuje prvi Game changer festival s nikad bogatijim programom i brojnim predavanjima, a kao uvijek, bit će mjesta i za odličnu zabavu te svjetlosni spektakl na rivi, odnosno šetalištu Pine koji morate doživjeti kako biste vjerovali. Vrhunac će biti svečana dodjela Game changer nagrada na lokaciji koja će vam oduzeti dah!

Zašto nam je potreban Game Changer?

Game Changer je osoba koja vješto reinterpretira pravila igre, uvodi inovacije i hrabro se suočava sa svim izazovima.

Danas, biti Game Changer predstavlja priliku koja se pruža svima nama. Pozvani smo da budemo izuzetno kreativni, empatični, neprestano radoznali i duboko inspirativni, da se ne damo obeshrabriti preprekama ili ustaljenim načinima razmišljanja.

Znamo da čuvamo energiju, pažljivo slušamo, motiviramo druge, usvajamo novo i potičemo na veliki rast pridržavajući se principa održivosti, i posvećeni promoviranju cilja humanizacije tehnologije u dinamičnom vremenu nove industrijske revolucije. Svatko od nas može biti Game Changer.

Jedan od Game changera je Patrick Fagan, voditelj bihevioralne znanosti u Kubik Intelligence-u, sveučilišni predavač, autor bestselera Sunday Timesa i bivši vodeći psiholog u Cambridge Analytic-i. On će se Game changer konferenciji u Crnoj Gori priključiti LIVE u trećem danu powered by Nestle, 6. srpnja.

Treći dan konferencije pod nazivom “How AI transform service & production industries”, među ostalim, bit će rezerviran za njegov Masterclass pod nazivom “User-centric Intelligence: Big data and AI experiences without spam”, od 12:10 – 12:50 sati u Centru za kulturu Tivat.

Koautor bestselera o psihološkoj manipulaciji 

Patrick je radio na velikim političkim kampanjama diljem svijeta, koautor je bestselera o psihološkoj manipulaciji, a sada radi kao konzultant na čelu bihevioralne i podatkovne znanosti. Iskusan je govornik na ključnim događajima, a prošli nastupi uključuju Talks at Google, Nudgestock i The Bright Ideas Gathering. Google je pohvalio njegovu kombinaciju znanstvenih činjenica i humora.

Kao honorarni predavač na tri londonska sveučilišta, objavio je radove na teme od psihologije Facebooka do izraza lica. Njegova prva knjiga, “Hooked”, otkriva marketinške tajne, a Rory Sutherland je pohvalio njezine kreativne tehnike.

Svjetski mediji obožavaju kombinaciju njegovog humora i stručnosti

Godine 2024. koautor je knjige “Free Your Mind”, vodiča o prepoznavanju i otporu tehnikama utjecaja, koja je postala bestseler Sunday Timesa i bila dobro prihvaćena od strane The Telegrapha i Forbesa. Patrick također doprinosi mainstream medijima poput BBC-a, The Sunday Timesa i The Spectatora.

Patrick je više od deset godina konzultirao i provodio istraživanja i eksperimente za brendove, blue chip i druge, u različitim industrijama. I taj njegov rad bio je rado predstavljen u svjetskim medijima. Također je radio kao bihevioralni znanstvenik na političkim kampanjama, od lokalnih do predsjedničkih, u Europi, Africi i Sjevernoj Americi.