Misija, svrha & vizija

Misija

Game changer ima misiju stvoriti platformu koja će dati ključni doprinos u procesu tehnološke i digitalne transformacije.

Kroz multidisciplinarni pristup integraciji progresivnih tehnoloških rješenja u svakodnevni život i rad.

Oslobađanjem potencijala pojedinca te promicanjem tehnologije – i kreativnih rješenja za njihovu primjenu, Game changer ključni je nositelj procesa jačanja kapaciteta pojedinaca i organizacija, s ciljem otvaranja novih perspektiva u područjima poslovanja, tržište rada i obrazovanje.

Game changer vidimo kao platformu koja ima revolucionarni učinak na sinergiju tehnologije, kapitala i znanja.

Game changer je most između različitih društvenih skupina: ekonomske, obrazovne, znanstvene i tehnološke zajednice – s krajnjim korisnikom.

Cilj

Cilj Game changer platforme je stvoriti jedinstveno okruženje koje povezuje digitalne i poslovne lidere s generacijama koje dolaze, kao i profesionalna orijentacija usmjerena na poslove budućnosti.

Umrežavanje donositelja odluka iz različitih industrija, te njihovo povezivanje s krajnjim korisnicima. Game changer preuzima odgovornost za demonstraciju praktičnih primjena kroz razvoj jedinstvenih tehnoloških alata – na vlastitom razvoju proizvoda.

Vizija

Game changer vizija usmjerava nas prema transformaciji gospodarstva i obrazovanja – prema potpunom prijelazu društva s analognog na digitalno. Stvaranje ekološki održive budućnosti, u kojoj je tehnologija u službi razvoja čovječanstva

Hospitality

Lokacija

Konferencije se održavaju u gradu Zagrebu u Z centru na zapadnom dijelu grada.

Transport

Kako biste sigurno stigli na mjesto održavanja provjerite redovne linije ZET-a.

Smještaj

Tijekom održavanja konferencije nudimo vam smještaj u blizini Z centra.