You are currently viewing TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE!

TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE!

  • Post author:
  • Reading time:3 mins read

Game Changer eCommerce & fintech je prva velika tehnološka konferencija u Sloveniji koja spaja e-commerce i fintech.

Game Changer eCommerce & fintech konferencija je mjesto gdje ćete 04.12.2023 (Cukrarna / Ljubljana) upoznati zanimljive ljude u jedinstvenoj prilici za povezivanje, otkriti nova područja na kojima možete proširiti svoje poslovanje, poboljšati svoje vještine i pronaći inspiraciju.

Game changer karakteriziraju 3 riječi: korisno, napredno i inovativno

Game Changer ecommerce & fintech je prva konferencija o e-trgovini i financijskim tehnologijama koja promiče poslovne mogućnosti s novim prilikama za transformaciju. Iz perspektive financijske tehnologije i e-trgovine, Game Changer eCommerce & fintech fokusiran je na sva napredna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, cyber sigurnost i marketing.

Okupljamo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studente i pojedince koji namjeravaju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije.

Cjelodnevni program odvija se u dvije dvorane jedinstvenog prostora Cukrarne, Expo i Investor lounge zone, gdje se ove godine očekuje više od 400 posjetitelja te više od 40 panelista i predavača, vodećih u svojim područjima. Sve u jednom danu.

Koliko je sam program intenzivan, najbolje govori kratki pregled tema koje će biti u prvom planu:

DVORANA 1 – SVE O PROMJENI E.COMMERCA

Počevši od tema AR i mobilne kupnje, kanala društvenih medija kao alata za e-trgovinu, prelazimo na trendove vezane uz izgradnju zajednice, trendove i izazove prikupljanja podataka prve strane, do najnovijih trendova u dizajnu i distribuciji ambalaže. Program zaključujemo u dvorani panelom AI / next gen of eCommerce.

DVORANA 2 – NOVA IGRA FINTECH

Uzbudljiv program u hali 2 započinje temom AI fintecha kao ključnog transformacijskog alata, preko Reg tech pitanja u području WEB3, rasta segmenta alternativnih financija, integriranih (embedded) financija, trendova u SaaS rješenjima i novih prilike koje gamifikacija donosi fintech industriji.

Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode naših partnera te u autentičnoj atmosferi after party druženja Djeda Božićnjaka i originalnih glazbenih nastupa uživati u dobroj zabavi, stvaranju novih veza i kontakata.

U samo 8 sati, koliko imate na raspolaganju, dobit ćete novo i korisno uz pregršt zabave.

Posebno zahvaljujemo svim partnerima i prijateljima koji nam pomažu da Game Changer eCommerce & fintech zauzme svoje mjesto na tehnološkoj karti srednje Europe.

Program konferencije možete pratiti na: www.gamechanger.si