You are currently viewing Trodnevni tech spektakl: Game Changer festival u Crnoj Gori od 4. – 6. srpnja 2024.!

Trodnevni tech spektakl: Game Changer festival u Crnoj Gori od 4. – 6. srpnja 2024.!

  • Post author:
  • Reading time:3 mins read

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima, dolazi u Crnu Goru!

Ovog ljeta, Tivat će biti epicentar tehnoloških inovacija kao nikada do sada.

U razdoblju od 4. do 6. srpnja 2024., Tivat će postati domaćin trodnevnog Game Changer festivala koji će privući više od 500 posjetitelja programima tijekom tri konferencijska dana i nevjerojatnih 9000 posjetitelja svjetlosne izložbe digitalnog dizajna i animacije u svijetu videoigara.

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu umjetne inteligencije.

Ovaj događaj će biti prilika za umrežavanje i razmjenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih područja.

Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tijekom dvije večeri festivala, 4. i 5. srpnja 2024., dobiti novi sjaj.

Uz zvuke elektronske glazbe, posjetitelji će biti fascinirani svjetlosnom izložbom gaming dizajna i animacije koju je kreirao izuzetan tim iz “Archangel studios” (Mišo Vukčević, Rade Vukčević, Mirko Stanić) koji stoji iza crnogorske videoigre “Bleak Faith”. Ovaj događaj dolazi u pravo vrijeme – u istom mjesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na PlayStation platformi, i obećava globalnu ekspanziju u suradnji s kompanijom Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečana večer dodjele Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. Ovim događajem Game Changer ne samo da nagrađuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na globalnoj mapi kao poželjnu tehnološku destinaciju, koja ima razvijenu tech scenu i zajednicu izuzetnih talenata.

Pridružite nam se na Game Changer Festivalu u Crnoj Gori powered by Crnogorski Telekom i budite dio tehnološkog događaja godine!