You are currently viewing Bean Switch tehnologija: De’Longhi Rivelia aparat promijenio je pravila igre u svijetu kave

Bean Switch tehnologija: De’Longhi Rivelia aparat promijenio je pravila igre u svijetu kave

  • Post author:
  • Reading time:6 mins read

Game Changer projekt ulazi u ključnu fazu realizacije planova za 2024. godinu, koja će po mnogočemu biti presudna. Osjećamo to. Tim, trenutno sastavljen od malog broja ljudi s velikim snovima, na programu je počeo raditi odmah nakon prošlogodišnje konferencije i sada je vrijeme da pokaže svoj puni potencijal.

De’Longhi Rivelia i Game Changer – spoj tehnologije i užitka

Dok su se još razvijale u glavama organizatora, glavne Game Changer teme modernizacije i humanizacije tehnologije pronašle su savršeno partnerstvo u De’Longhi Rivelia aparatu za kavu.

U vrtlogu raznih aktivnosti, prepoznali smo vrijednost ove napredne tehnologije na tržištu i prihvatili je kao našeg svakodnevnog saveznika. Kada je riječ o održavanju budnosti, poticanju kreativnosti i nadahnuću, nema boljeg partnera od šalice kave pripremljene na jedinstven način za koju ne morate odlaziti u omiljeni kafić.

De’Longhi Rivelia nije samo čarobnjak među aparatima za kavu zbog sposobnosti da nas razbudi na najukusniji način, već i zbog tehnološkog preokreta koji donosi sa sobom. Slično kao i Game Changer konferencija!

Biti revolucionaran i drugačiji lako je uz isto takav aparat za kavu

De’Longhi, talijanski brend vrhunskih uređaja za kavu, predstavio je Rivelia aparat na domaćem tržištu u ožujku ove godine, podižući iskustvo ispijanja kave na potpuno novu razinu. Na koji način? Saznajte u nastavku.

Bean Switch tehnologija

Zahvaljujući Bean Switch tehnologiji, prvoj takvoj tehnologiji na tržištu kućanskih aparata za kavu, Rivelia omogućava eksperimentiranje s različitim vrstama kave zahvaljujući dva izmjenjiva spremnika za zrna. De’Longhi je time potvrdio svoj status broj 1 brenda prema neovisnim istraživanjima provedenim u više od 33 zemlje.

Elegantan i minimalistički dizajn

Bean Switch tehnologija prva je u nizu revolucionarnih značajki ovog elegantno dizajniranog aparata inspiriranog minimalizmom, koji se kao takav uklapa u svaku kuhinju. Birajte između četiri prekrasne mat i sjajne boje i podarite svojoj kuhinji dašak „tihog“ luksuza, bez obzira na njen stil.

Kreiranje korisničkih profila i Coffee rutine

Rivelia se može pohvaliti 3.5-inčnim dodirnim zaslonom u boji i interaktivnom animacijom, a omogućuje kreiranje 4 različita korisnička profila koji sadrže vaše omiljene načine pripreme kave. Bilo da je to velika i kremasta kava ujutro ili espresso nakon ručka, Rivelia će se prilagoditi vašim preferencijama. Koliko je napredna, govori podatak da prepoznaje različita doba u danu te vrste kave koju pijete i koju vam zatim priprema u samo jednom kliku.

Tehnologija LatteCrema Hot

Tehnologija LatteCrema Hot pjeni mlijeko do savršenstva, stvarajući do 16 baršunasto glatkih tekstura idealnih za lattes, cappuccino i druga specijalna pića. Rivelia aparat s ručnim pjenjačem mlijeka omogućuje 8 varijacija napitaka od kave.

Za koji god se odlučite, izabrali ste dobitnika čak 3  prestižne nagrade iF DESIGN AWARDS, uz koje je Rivelia postala sinonim za vrhunski dizajn, korisničko iskustvo i sučelje.

Pobjednici „namirišu“ pobjednike

Kao što organizacijski tim Game Changer projekta neprestano traži nove načine kako očarati svoje goste, tako i De’Longhi nastavlja iznenađivati i oduševljavati ljubitelje kave. Zato je svaka šalica pripremljena s Rivelia aparatom sveobuhvatna, inovativna i revolucionarna.

U svijetu u kojem je tehnologija neizostavna, De’Longhi Rivelia predstavlja spoj najnovijih inovacija i čistog užitka, gdje svaka šalica kave nije samo napitak, već iskustvo koje vas vodi na putovanje okusima i nadahnjuje za nove ideje.

A sve što spaja tehnologiju i užitak, postaje savršen partner za Game Changer. Hvala De’Longhi što nas potičete da sanjamo veće, stvaramo bolje i ostvarujemo više.