You are currently viewing Donosimo uzbudljiv program za 2024.: Game Changer će po prvi put biti prisutan na 3 regionalna tržišta

Donosimo uzbudljiv program za 2024.: Game Changer će po prvi put biti prisutan na 3 regionalna tržišta

  • Post author:
  • Reading time:7 mins read

Dobro došli na najuzbudljiviji događaj godine – Game Changer 2024.!

Pripremite svoje kalendare i spremite se za nezaboravno iskustvo koje će promijeniti igru, doslovno i metaforički, i to na tri atraktivne lokacije. S ponosom najavljujemo kako će ovogodišnji Game Changer po prvi puta biti prisutan na tri regionalna tržišta – u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. U nastavku, saznajte ovogodišnji raspored.

Hello, Zagreb!

Tech gala + Game Changer Awards, 08. 05. 2024., Zonar

Game Changer dodjeljuje nagrade najnaprednijim hrvatskim tvrtkama i pojedincima koji svojim radom donose svježinu i rast hrvatskom tehnološkom sektoru. Ove godine dodijelit ćemo 15 nagrada, po principu 14+1, koju čini posebna godišnja Baby Unicorn 2024 nagrada za najperspektivniju hrvatsku tvrtku, odnosno tvrtku koja donosi promjene i osvaja svijet svojom inovativnošću. Kao rezultat duboke predanosti razvoju scene, želimo kroz uspostavu nagrada dodatno osvijetliti rad kompanija koje mijenjaju budućnost hrvatskog gospodarstva, te dajemo novi poticaj tvrtkama u nastajanju. 2023. godine uručili smo 12+1 nagradu.

Po prvi put u sklopu Game Changer projekta bit će organizirana glamurozna i sofisticirana dodjela nagrada za tech scenu, koja će okupiti čak 150 predstavnika tech industrije, korporacija i medija. Ekskluzivna večera, održat će se u popularnom Hotelu Zonar, gdje se očekuje dolazak brojnih odabranih lidera koji će zasjati kao glavne zvijezde. Nakon dodjele nagrada uzvanici će imati priliku uživati u glazbi i družiti se s pobjednicima.

Hi, Crna Gora!

Prvi Game Changer Summer Festival i Game Changer Awards, 04.-06.07.2024., Tivat

S ponosom najavljujemo novu Game Changer lokaciju na kojoj će se u tri festivalska dana održati dodjela nagrada, izložba radova gejming dizajna i animacije, koji će biti prikazani na spektakularan način sa svjetlosnim instalacijama na glavnom gradskom šetalištu Pine u Tivtu, te bogati edukativni program pun panela, masterclassova i meet up-ova.

Po prvi put Game Changer dodjeljuje nagrade najboljim start up i progresivnim tvrtkama u Crnoj Gori, i to njih 15. Kao rezultat predanosti promoviranju progresivnih primjera, kroz dodjelu nagrada dodatno ukazujemo na rad kompanija koje mijenjaju budućnost crnogorske privrede.  Game Changer Masterclass je program u kojem nadareni studenti crnogorskih fakulteta imaju priliku upoznati se s najboljim praksama i tehnološkim trendovima od strane vrhunskih stručnjaka, što je najbolji doprinos jačanju kapaciteta i odgovor na mogućnosti koje donosi ekonomija budućnosti.

Raspored edukativnog programa:

TECH DAY 1 / Blockchain with confidence

TECH DAY 2 / Travel tech

TECH DAY 3/ AI in service industry.

Program ćemo zaokružiti dobrom zabavom za naše posjetitelje sva tri dana. Uskoro opširnije o prvom Game Changer spektaklu u Crnoj Gori!

Hello again, Zagreb!

10.10.2024., Game Changer 3.0, Cinestar i Z Centar

Jedinstveni prostor Cinestar kina i Z centra nudi dinamično okruženje i punu udobnost kroz istovremenu organizaciju paralelnih tematskih sadržaja u odvojenim programskim prostorima. Impresivna dvorana u Z centru i Wow cafe donose nam nove prilike za umrežavanje sudionika i gostiju, a našim partnerima premium pozicije za njihove aktivacije.

Programski koncept konferencija 2024. godine: 5+1 dvorana/ 5+1 program

• DVORANA GAMING MEETS GAMIFICATION

• DVORANA AI TODAY – UNLOCKING TOMORROW – POTPUNO NOVA DVORANA!

• DVORANA UNBOX ECOMMERCE

• DVORANA WEB3 / FUTURE-PROOFING

• THE POWER OF STARTUP STAGE.

• ESPORTS – EXPERIENCE ZONE / HOG – posjetitelji će tijekom cijelog dana imati priliku sudjelovati u raznim turnirima, te isprobati najnovije video igre iz domaće produkcije.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni fantastičan party program!

Good morning, Ljubljana!

11.11.2024., Hotel Sheraton

Game Changer Ljubljana ove se godine održava na novoj lokaciji – u Hotelu Sheraton – te će imati još više panela, govornika i sudionika nego prošle godine. Također, tu je i nova dvorana.

Bogati program ove će se godine održati u tri dvorane:

DVORANA 1 / E.COMMERCE PROGRAM

DVORANA 2 / FINTECH PROGRAM

DVORANA 3/ BIG DATA PROGRAM

EXPO ZONA.

Uskoro donosimo više!