You are currently viewing 4 razloga zašto morate posjetiti Game Changer konferenciju ove godine

4 razloga zašto morate posjetiti Game Changer konferenciju ove godine

  • Post author:
  • Reading time:6 mins read

Game Changer je projekt koji polako, ali sigurno stavlja Hrvatsku na europsku kartu digitalnih destinacija.

Prošle godine, Game Changer 2.0 konferencija privukla je više od 1100 posjetitelja. Tijekom jednog dana, sudjelovalo je čak 110 panelista, koji su govorili o gamingu, WEB3 tematici, AI, e-trgovini, kibernetičkoj sigurnosti i marketingu. Također su istraživali brojne druge interesantne teme današnjice i budućnosti, za koje postoji velik interes na domaćem tržištu.

Novo druženje u Zagrebu već je zakazano za 10. listopada 2024. godine. Treća po redu Game changer konferencija u metropoli dobiva osvježeni izgled s novim, bogatijim programom, još više posjetitelja, ali i panelista te predavača. U fokusu je, kao svaki put dosad, pregled glavnih trendova u širokom tehnološkom spektru na jedinstven način. S ponosom najavljujemo i novu programsku dvoranu “AI Today – Unlocking Tomorrow“.

Ako još niste te se još uvijek pitate zašto posjetiti jedinstvenu Game changer konferenciju, donosimo vam nekoliko odličnih razloga.

1. Stručni panelisti

Na Game changer konferenciji očekuju vas stručnjaci s područja tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, od kojih možete naučiti brojne zanimljivosti o smjeru u kojem se današnji svijet kreće. “Uz vrhunske stručnjake iz raznih područja podižemo svijest i približavamo ovu važnu tematiku kod svakog pojedinca koji želi zakoračiti u svijet gaminga i tehnologija, od studenata, IT profesionalaca, poslovnih zajednica, umjetnika, gaming entuzijasta, do pojedinaca koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu transformacije prema gaming, web3 budućnosti i metaverzumu”, otkrio je suorganizator Matija Vučković u intervju za Poslovni turizam nakon održavanja prve konferencije koja je uspjehom i posjećenošću iznenadila i same organizatore.

2. Networking

Game changer konferencija je mjesto na kojem ćete upoznati zanimljive ljude, otkriti nova područja poslovanja, unaprijediti svoje vještine i naći inspiraciju.

Dodatno, Game changer je poslovna konferencija koja jedinstvenim pristupom stavlja u fokus gaming kao poslovnu priliku i transformacijsku potrebu. Važan dio konferencije, osim brojnih edukativnih i zanimljivih panela, je i networking u ugodnoj atmosferi. Gaming industrija je najbrže rastuća industrija na svijetu, a često se kaže kako za uspjeh ponekad nije dovoljna samo ideja, već i kontakti koje imate u mobitelu. Saznajte za ljude u industriji i neka oni saznaju za vas!

3. Poticanje velikih promjena

Svojim primjerom želimo promijeniti svijet na bolje. Poštujemo i uvažavamo različitosti među ljudima, potičemo aktivno sudjelovanje svih članova društva u zajedničkom životu, donošenju odluka i pristupu resursima te rodnu ravnopravnost. Razvijamo empatiju za druge, radimo  na stvaranju društva u kojem su svi članovi jednaki, pravedno tretirani i imaju jednake mogućnosti sudjelovanja u svim aspektima života. Uz sve to, pazimo na održivost. Održivost je ključ za dugoročni opstanak naše planete, stoga potičemo dolazak javnim prijevozom, koristimo održive vrećice za poklone, recikliramo otpad, upotrebljavamo reciklirane materijale i LED rasvjetu, te imamo poseban prostor za bicikle, kao i punjače za električna vozila. Promjena je u svakom detalju!

4. Plodno tlo za startup-ove

Startup program je zamišljen tako da se na njega prijave startup kompanije koje već imaju zrele proizvode. To znači da su sa svojim proizvodima i uslugama već prisutne na tržištu barem 2-3 godine, te im je sada potrebna dodatna podrška da nastave razvijati svoje poslovanje. Na Game Changer konferenciji će i ove godine, u inspirativnom okruženju, 6 startupova, odnosno njihovi osnivači, imati priliku predstaviti svoje inovativne ideje i proizvode pred publikom i našim žirijem, sastavljenim od 7 stručnjaka iz različitih područja. Pobjednik na kraju dobiva nenovčanu nagradu, odnosno podršku svih članova žirija kako bi zajedno donijeli novu poslovnu strategiju i proširili svoje poslovanje na novu razinu. Unatoč samo jednom pobjedniku, svi prijavljeni startupovi imaju priliku upoznati se s novom zajednicom, dobiti savjetovanje od članova stručnog žirija, podršku i povezati se za daljnje uspjehe s relevantnim ljudima.  Na kraju, cilj je povezati zajednicu što je više moguće kako bi se moglo proširiti cjelokupno njezino poslovanje.