You are currently viewing GROW! by GAME CHANGER premijera u Opatiji: 3-dnevni program za 10 vodećih regionalnih HR stručnjaka tech kompanija

GROW! by GAME CHANGER premijera u Opatiji: 3-dnevni program za 10 vodećih regionalnih HR stručnjaka tech kompanija

  • Post author:
  • Reading time:4 mins read

Game Changer timu se 2023. godine pridružila Izabela Vrtar, novinarka i urednica s više od 20 godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, pokretačica i idejna začetnica prvog hrvatskog well-being magazina Sensa, te projekata koji su posljednjih 16 godina pratili taj brend.

Izabela svoje dugogodišnje impresivno iskustvo danas danas koristi za kreiranje tailor-made premium projekata za tvrtke i brendove. Uz konzulting i kreiranje medijskih i korporativnih proizvoda, programski je savjetnik za poslovne i lifestyle konferencije i evente koje vodi i moderira.

Početak jednog jedinstvenog koncepta

Uz sve to, Izabela je i idejna začetnica Game Changer programa GROW!, namijenjenog tvrtkama koje znaju da je opće blagostanje zaposlenika danas temelj svake održive kompanije. GROW! donosi revolucionaran pristup osobnom i timskom razvoju, usmjeren na dugoročni uspjeh i kreativnost.

Jedna od ključnih stvari koja tvrtkama često nedostaje, čak i uz želju, potrebu i budžet, jest kvalitetan program zadovoljstva za zaposlenike. I tu uskače GROW! svojim jedinstvenim konceptom koji je premijerno testiran u bajkovitom Hotelu Royal, Amadria Park u Opatiji.

Trodnevni program organiziran za 10 vodećih regionalnih HR stručnjaka iz nekih od najvećih tehnoloških kompanija u regiji oduševio je sve sudionike, te odmah izazvao veliki interes ostalih tvrtki.

U čemu je naša tajna? U brojnim stručnjacima!

Naš tim okuplja desetke vrhunskih stručnjaka iz različitih područja – od liječnika i znanstvenika, preko life & business coach eksperata, stručnjaka za dugovječnost, fizičko zdravlje i kreativaca. Svi su predani pomoći vašem timu da dostigne svoj puni potencijal i usvoji najbolje prakse u suočavanju s izazovima, dok u potpunosti koriste vlastite resurse.

U Opatiji su svoju nevjerojatnu i motivirajuću snagu iznijeli i naši dragi suradnici:

Ana Marija Jagodić Rukavina
dr. Goran Ivkić
Martina Sokač Saraga
Chef Damir Tomljanović.

Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji, te nas slobodno kontaktirajte za jedinstvene razvojne programe za timove i zaposlenike. Let’s GROW!

Uskoro donosimo više detalja.