You are currently viewing Što vam nudi Game Changer, a ostali ne?

Što vam nudi Game Changer, a ostali ne?

  • Post author:
  • Reading time:3 mins read

Ove godine ne propustite priliku postati dio “igrača koji mijenjaju svijet”.

Bez obzira na to jeste li strastveni poduzetnik, tehnološki entuzijast, ili samo željni nove inspiracije i networkinga za osobni i profesionalni razvoj, Game Changer konferencija nudi vam jedinstvenu priliku da iskoristite svoj potencijal i napravite stvarnu razliku.

Nove ideje, nova rješenja

Game Changer postoji kako bi tehnologiju učinio humanijom, a tehnološki prijelaz lakšim za sve. Drugim riječima, želimo izvući najbolje iz promjena koje dolaze.

Game Changer je mjesto gdje se uvode nove tehnologije. Poligon znanja i nade, zajednica koja može nadahnuti i povezati sve. Daje odgovore na pitanja kako različita tehnološka područja mogu naći međusobnu primjenu, predstavlja nova rješenja i ideje kojima ćete nadograditi svoje digitalne proizvode. Prostor koji daje poticaj u oblikovanju smjera razvoja poslovanja, karijere i obrazovanja. Ujedinjujemo prve korisnike u svijetu tehnologije, tehnološke profesionalce, predstavnike korporativnog sektora, studente i kreativne industrije.

Kada je u pitanju sadržaj, Game Changer funkcionira pod parolom: CONTENT ISN’T KING, IT’S THE KINGDOM.

Pokretači velikih promjena

Game Changer se u vrlo kratkom roku istaknuo kao jedan od najvećih organizatora tehnoloških događanja u Republici Hrvatskoj. Tajna uspjeha: pažljivo smo slušali potrebe i reagirali u pravo vrijeme! Cilj ovog projekta je osloboditi potencijale u kreiranju sadržaja, objediniti znanja i iskustva najboljih sudionika programa te njihov rad predstaviti široj javnosti Republike Hrvatske.

Tko čini Game Changer publiku?

IT zajednica – 40%

Korporacije – 34%

Studenti – 23%

Mediji – 3%.

U Game Changer programima raznih vrsta sudjeluje više od 120 stručnjaka iz različitih područja kreativne industrije, tehnologije i korporativne/start-up scene s kojima imamo izravnu komunikaciju.

Više o ovogodišnjim Game Changer događanjima saznajte na linku.