You are currently viewing Warm Up: Otkrivamo prve detalje debitantskog Game Changer Summer Festivala u Crnoj Gori!

Warm Up: Otkrivamo prve detalje debitantskog Game Changer Summer Festivala u Crnoj Gori!

  • Post author:
  • Reading time:4 mins read

Ovo ljeto očekuje nas prvi Game Changer Summer Festival i Game Changer Awards u Crnoj Gori, i to od 04. – 06.07.2024. u čarobnom Tivtu,  biseru istočne obale Boke kotorske. Jeste li spremni za najsunčaniju tehnološku destinaciju na Mediteranu?

Nakon velikih projekata koje je Game Changer platforma realizirala u Hrvatskoj i Sloveniji, Crna Gora je u strategiji daljnjeg širenja izabrana kao jedina morska destinacija izvan Europske Unije za organizaciju jedinstvenog festivala koji će u godinama koje dolaze postati epicentar tehnoloških dostignuća tijekom ljetnjih mjeseci.

Ovaj spektakl u Crnoj Gori sastojat će se od 3 glavna djela:

1.) Izložba radova gejming dizajna i animacije koji će biti prikazani na spektakularan način sa svjetlosnim instalacijama na glavnom gradskom šetalištu Pine u Tivtu.

2.) Game Changer Awards/Dodjela Game Changer nagrada u 15 kategorija najboljima sa startup scene i progresivne korporativne scene Crne Gore, uz jedinstveni glazbeni nastup integriran s inspirativnim pogledom na tehnologiju.

3.) Specijalni edukativni program: koji u tri dana obuhvaća brojne panele, Meet up-ove & Master class sesije:

TECH DAY 1 / Blockchain with confidence / 04.07.2024.

Razbijamo tabue tehnologije, kroz razgovor o zloupotrebama iste, prilikama koje ona donosi, kao i regulativi koja prati ovu oblast.

TECH DAY 2 / Travel tech / 05.07.2024.

Spajamo najsuvremenije tehnološke inovacije s uzbuđenjem turističke industrije.

TECH DAY 3/ AI in service industry / 06.07.2024.

Razbijamo tabue u vezi umjetne inteligencije te otkrivamo kako tehnologiju uspješno implementirati u poslovanje.

Tijekom trodnevnog festivala, Game Changer će okupiti predstavnike crnogorske tehnološke scene, kreativnih industrija, te sjajne predstavnike tehnološke industrije iz regije i svijeta.

Game Changer Summer Festival donosi jedinstveno iskustvo novih tehnologija, kao i inspiraciju za daljnji rast sve dinamičnije tehnološke scene u Crnoj Gori. Projekt će biti realiziran uz podršku Općine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

Uskoro donosimo više.