You are currently viewing Game Changer Montenegro: Budite dio najvećeg tehnološkog događaja ovoga ljeta na Mediteranu!

Game Changer Montenegro: Budite dio najvećeg tehnološkog događaja ovoga ljeta na Mediteranu!

  • Post author:
  • Reading time:3 mins read

Game Changer ovog ljeta sa svojim festivalom dolazi po prvi u Crnu Goru! Čarobni Tivat tako postaje tehnološka prijestolnica Mediterana!

Nastao u Zagrebu, nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime tehnoloških događanja, ovog ljeta dolazi u Crnu Goru.

Tivat će u periodu od 4. do 6. srpnja 2024. godine biti epicentar tehnoloških inovacija kao nikada do sada.

Tijekom trodnevnog festivala koji će privući više od 500 posjetitelja na programe tijekom tri konferencijska dana očekujemo niz progresivnih tehnoloških tema usmjerenih na:

  • blockchain tehnologiju
  • travel tech
  • korištenje umjetne inteligencije.

Ali to nije sve! Tijekom dvije festivalske večeri, glavna gradska šetnica Pine poprimit će novi sjaj koji će vas ostaviti bez daha.

Uz zvukove elektroničke glazbe, više od 10.000 posjetitelja imat će priliku promatrati fascinantnu svjetlosnu izložbu gaming dizajna i animacije koju je izradio izuzetan tim koji stoji iza crnogorske video igre Bleak Faith.

Ovaj događaj dolazi u pravom trenutku – u istom mjesecu kada igra doživljava svjetsku premijeru na Playstation platformi, a obećava i globalnu ekspanziju u suradnji sa Sony Interactive Entertainmentom.

Kruna festivala biti će svečana večer dodjele nagrade Game Changer Montenegro najnaprednijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore.

Ovim događajem Game changer ne samo da nagrađuje izvanredne inovacije i postignuća, već također ukazuje na razvijenu tehnološku scenu i zajednicu iznimnih talenata.

Pridružite nam se na Game Changer Summer Festivalu i budite dio najvećeg tehnološkog događaja ovoga ljeta na Mediteranu!